2244031620 Λίνδος, Δωδεκανήσου medeastrestaurant@yahoo.gr
 
 
 MEDEAST
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΛΙΝΔΟΣ

Το Medeast, είναι ένα εστιατόριο στη Λίνδο, Δωδεκανήσου που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2000 και υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του γεύσεις ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας που θα τους μείνουν αξέχαστες. 

Στην κουζίνα μας συνδυάζουμε εκπληκτικές γεύσεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας με επιρροές από όλη τη Μεσόγειο. Προσφέρουμε ένα μαγευτικό ταξίδι γεύσεων που αντλεί έμπνευση από διάφορες κουλτούρες και γευστικούς συνδυασμούς.


Περισσότερα
 
 
 
 
 
 
ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 Ο χώρος μας είναι διακοσμημένος με μοντέρνα και εκλεπτυσμένα στοιχεία που δημιουργούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

 
ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα φροντίσει να σας παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης και να καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

 
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

 Αναμειγνύοντας τοπικές παραδόσεις με μοντέρνες γεύσεις, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε μια πληθώρα γευστικών επιλογών.

 
 
 
 

 

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ
MENU

MENU

Ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας, θα βρείτε πιάτα που θα ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις σας, από το πρωί έως αργά το βράδυ. Η ποικιλία των πιάτων μας καλύπτει όλα τα γούστα, περιλαμβάνοντας κρέας, θαλασσινά και ακόμα και επιλογές για vegan φαγητό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επισκεφθείτε μας στο εστιατόριο μας, Medeast ή καλέστε μας για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα φροντίσει να σας παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης και να καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ