2244031620 Λίνδος, Δωδεκανήσου medeastrestaurant@yahoo.gr
hero image

 

 

 
MEDEAST
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΛΙΝΔΟΣ

Το Εστιατόριο είναι ένας ιδανικός προορισμός για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας καθώς σας προσφέρουμε μαγευτική ατμόσφαιρα και φιλόξενο χώρο για έναν όμορφο και ξεχωριστό γάμο. 

Ο χώρος μας είναι σχεδιασμένος με μεράκι και μεγάλη προσοχή, με σκοπό για να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία καθώς η θέα και η ομορφιά της φύσης της Λίνδου και και το γαλήνιο τοπίο της θάλασσας δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό που είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να προσφέρει σε εσάς και τους καλεσμένους σας στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στις καρδιές σας.

Είτε επιθυμείτε έναν μικρότερο, οικογενειακό γάμο είτε ένα μεγαλύτερο και πολυτελές γαμήλιο γεύμα η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο να καλύπτει κάθε ανάγκη και επιθυμία σας. Είμαστε διαθέσιμοι να σας παρέχουμε τις καλύτερες πιθανές υπηρεσίες μας και να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε την εκδήλωσή σας με απόλυτη επαγγελματική φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια.
 

 

 

 
 
 
 


MENOY

Δείτε αναλυτικά τα μενού που διαθέτουμε για τις δεξιώσεις γάμων και επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Το μενού μας είναι πλούσιο από γευστικά ορεκτικά, δημιουργικά πρωτότυπα κυρίως πιάτα και απολαυστικά επιδόρπια όλα αυτά συνοδευμένα με εκλεκτά ποτά της επιλογής σας.


Μενου 
 
 
 
 
 

 

 

 


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

Στο εστιατόριο μας Medeast ή καλέστε μας για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα φροντίσει να σας παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης και να καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα φύγετε με ευχάριστες αναμνήσεις.Επικοινωνία